CTD = CONNECTING THE DOTS

Heel mijn leven verbind ik. Verbinden van ervaringen, signalen, gevoelens, wensen, mensen en uitdagingen.

Uitzicht in de Noorse bergen hebben mij dat inzicht gegeven. Een proces dat heeft geleid tot het losraken van inspiratieloos werken in de financiële wereld, stoppen met de “gouden ketting”, stoppen met het comfort van welvaart en kiezen voor de gevoelswaarden die voor mij belangrijk zijn.

Vanaf het moment dat ik dit Inzicht durfde te doorleven, wist ik wat ik wil toevoegen in de wereld. Ik wil als Mensenmens professionele aandacht geven aan emotioneel gezonde mensen die in een moeilijke fase van hun leven verkeren.

connecting the dots

Ik vertrouw op de veerkracht die van nature in alle mensen ligt opgeslagen. Dagelijks spreek ik mensen die tijdelijk die veerkracht niet of onvoldoende kunnen aanspreken en even niet meer kunnen vertrouwen op het voor hen bekende patroon. Ze zijn de verbinding met zichzelf kwijt, zijn uit balans. Op die momenten wil ik graag professionele aandacht geven, mensen weer laten verbinden met zichzelf, ze begeleiden om antwoorden te vinden op de eisen die de buitenwereld stelt en mensen inzicht en rust laten ervaren om vanuit eigen regie gewenste veranderingen te kunnen doorlopen.

De stijl van mijn begeleiding staat bekend als rustig, discreet en met vol vertrouwen in ieders kunnen. Je voelt je op je gemak bij mij. Zonder oordeel geloof ik dat ieder mens de gewenste verandering kan en mag doorlopen. Ieder mens is namelijk uniek en mag er gewoon zijn. Door echt te luisteren, unieke verbindingen te leggen vanuit wat jij mij vertelt, ben ik in staat om jou het benodigde inzicht te laten ervaren om tot de kern van jouw hulpvraag te komen. Als gids begeleid ik jou om met durf de verandering aan te gaan.