HET GAAT OM JOU

Jij verdient aandacht. Het allerbelangrijkste is dan ook dat jij zelf de wil moet hebben om te durven veranderen. Voor mij is het van belang dat je emotioneel gezond bent, afspraken nakomt en bovenal een goede klik ervaart bij mij.

Ik begeleid graag mensen die bereid zijn om verdieping te zoeken, willen weten waarom er iets gebeurt, durven authentiek te worden en weerstand zien als groei. Dit doe ik het allerliefst in de natuur, in de buitenlucht. Als je deze instelling hebt, gaan we gegarandeerd in contact komen met jouw energiegevers, passie en talent. We gaan samen op pad naar plekken met uitzicht die jou rust, inspiratie en inzicht geven.

Afhankelijk van welke vorm begeleiding je kiest, kan fysieke gesteldheid of leeftijd mogelijk een rol spelen. We bieden namelijk op drie manieren aandacht:

De basis van onze gesprekken is vertrouwen, een goed luisterend oor en het ontvangen van gerichte vragen waarbij ik waar nodig confronteer. Ik houd je een spiegel voor. Je kan rekenen op helder inzicht op jouw werkelijke gedrag, emoties en gedachten. Ik kan je garanderen dat er inzichten gaan komen die je niet verwacht had en die te interessant zijn om geen aandacht te geven. Hier zitten vaak de grootste doorbraken en inzichten. Als gids begeleid ik je door een deels onbekend gebied. We kunnen van de gebaande paden gaan en ontdekken wat we daar tegenkomen. Onbekend is vaak onbemind, maar je komt om te groeien, te ontwikkelen, te leren en zelf weer de regie te pakken.

1-OP-1 AANDACHT

Vanuit mijn privépraktijk in Rotterdam is het mogelijk om op drie manieren 1 op 1 Aandacht te krijgen. Om jouw hulpvraag goed beantwoord te krijgen, werken we in modules.

1-OP-1 AANDACHT MET WANDELEN

Samen vijf keer 1 tot 1,5 uur wandelen naar jouw doel. Het voordeel van wandelen is dat het goed is voor zowel de fysieke als mentale conditie en er meer focus, veerkracht en zelfvertrouwen wordt opgebouwd. Je wandelt in de poldernatuur van recreatiegebied Rotta, een rustgevende en verrassende omgeving. Dit zorgt ervoor dat onze gesprekken meer aandacht en diepgang krijgen. Op jouw manier jezelf OntMoeten.

De module bestaat uit 1 intakegesprek in mijn praktijkruimte, 4 coaching / counseling gesprekken in de natuur en 1 afrondingsgesprek op een plek naar keuze. De coaching / counseling gesprekken en het afrondingsgesprek duren 1,5 uur. Het intakegesprek duurt 1 uur. De kosten zijn in totaal € 412,50 (vrijgesteld van BTW). Per gesprek rekenen we samen af. Het kennismakingsgesprek is gratis en geheel vrijblijvend.

1-OP-1 AANDACHT IN MIJN PRAKTIJK

Houd jij van meer privacy en geef je de voorkeur aan een rustige ruimte, dan kunnen we op comfortabele stoelen in mijn warme praktijk onze gesprekken voeren in alle rust. Op jouw manier jezelf OntMoeten.

De module bestaat uit 1 intakegesprek, 4 coaching / counseling gesprekken en 1 afrondingsgesprek. De coaching / counseling gesprekken en het afrondingsgesprek duren 1,5 uur. Het intakegesprek duurt 1 uur. De kosten zijn in totaal € 412,50 (vrijgesteld van BTW). Per gesprek rekenen we samen af. Het kennismakingsgesprek is gratis en geheel vrijblijvend.

1-OP-1 AANDACHT VIA LIVE VIDEO

CTD Counseling maakt gebruik van het platform TheONE. Via direct Live Video bellen kunnen we persoonlijk en digitaal contact hebben. Je kan je eenvoudig gratis aanmelden en de betaling gaat per minuut, waarbij de eerste minuut altijd gratis is. Ga naar www.calltheone.com of download direct de app via de App Store of Google Play. Meld je aan en zoek op “CTD Counseling” en bel me gerust op om op jouw manier jezelf te OntMoeten.

Ook is het mogelijk om maatwerk chat abonnementen (WhatsApp) af te spreken.

connecting the dots

SAMEN OP WEG AANDACHT

In Noorwegen, Duitsland of België gaan we samen op weg, samen die ontdekkingstocht maken. Maatwerk modules waarbij je met 1 tot 2 metgezellen laagdrempelig de natuur in gaat om maximale verdieping aan te gaan.

SAMEN OP WEG NOORWEGEN – 5 DAGEN INTENSE NATUUR

NatuurRijkLeven. De Noren weten het al héél lang. Met slechts de Natuur kan je heel Rijk Leven.

Met reeds 10 jaar lokale ervaring in Rondane Noorwegen, deel ik sinds 2018 de magische rijkdom met mensen die toe zijn aan verdiepende stilte, rust, natuur en gewoon zijn. Het intense licht, de frisse geur en wonderschone flora en fauna zorgen ervoor dat je echt tot jezelf kan komen, open kan én mag staan voor jouw gevoelens zodat je de kans krijgt om in vijf dagen van uitzicht naar inzicht te komen.

Deze omgeving staat garant voor intens voelen en tot jezelf komen. Door gebruik te maken van de natuur- en cultuurelementen neem ik je als gids mee op een levensveranderende ontdekkingstocht. Van aankomst tot vertrek ga je doorleven wat jouw essentie in het leven is.

Wil je meer weten over deze module? Neem dan nu contact met me op.

SAMEN OP WEG DUITSLAND – 3 DAGEN VERRASSENDE NATUUR

NatuurRijkLeven. De natuur van Sauerland is rijk aan onontdekte verrassingen. Zintuigen en alle vormen van intelligentie worden positief geprikkeld.

Het maakt dit gebied dan ook uitermate geschikt om jouw zintuigen en gevoelens weer aan te scherpen. Laat het buitensporige en drukke van alledag achter, we gaan samen verrassende ontdekkingswandelingen maken zodat je de kans krijgt om in drie dagen van Uitzicht naar Inzicht te komen.

Door gebruik te maken van de natuur- en cultuurelementen neem ik je als gids mee op een levensveranderende ontdekkingstocht. Van aankomst tot vertrek ga je op een verrassende manier doorleven wat jouw essentie in het leven is.

Wil je meer weten over deze module? Neem dan nu contact met me op.

SAMEN OP WEG BELGIË– 3 DAGEN VERFRISSENDE NATUUR

NatuurRijkLeven. Verfrissend onthaasten met de meest charmante uitzichten van de Maasvallei. Vanuit deze “vallei” stroomt de Maas. Stroomt jouw levensader nog wel voldoende? Samen gaan we in deze prachtige omgeving aan de slag om op zoek te gaan hoe jouw “vallei” tot stand is gekomen en hoe je ervoor kan zorgen dat jouw levensader weer natuurlijk gaat doorstromen.

Door gebruik te maken van de natuur- en cultuurelementen, bijvoorbeeld een verfrissend blotevoetenpad, neem ik je als gids mee op een levensveranderende ontdekkingstocht. Van aankomst tot vertrek ga je op een verfrissende manier doorleven wat jouw essentie in het leven is.

Wil je meer weten over deze module? Neem dan nu contact met me op.

connecting the dots

MIJN KIND AANDACHT

Een van de meest actuele onderwerpen tegenwoordig is individualisering en dat kinderen steeds meer in de ban raken van technologie. Het doel is om kinderen én ouders op een speelse manier te bereiken. Laten we tijd maken voor het creatief stimuleren van het brein. Als vader van een jonge puber en door het geven van tennislessen, ervaar ik dit dagelijks zelf.

Het is van belang dat we de technologie omarmen en vooral de hechting met onze kinderen op orde houden. Daarom ben ik gestart met het schrijven van kinderboeken, waarbij ik de technologie combineer met oldskool boeken. Vanuit mijn voorliefde voor Scandinavië en de natuur, kan het ook niet anders dat deze mindset verwerkt wordt in de kinderboeken. Het doel is dat kinderen én ouders op een speelse manier Psycheleren en tijd maken voor het creatief stimuleren van het brein.

Het eerste manuscript van de kinderboekenreeks “Sigurd en de Bij-trollen” is aangeboden bij uitgeverijen. Later hopelijk veel meer hierover…