AANDACHT VOOR JOU

Jij verdient aandacht.

Ben jij bereid om verdieping te zoeken? Wil je weten waarom er iets gebeurt? Durf jij authentiek te worden en weerstand te zien als groei?

Als je deze instelling hebt, gaan we gegarandeerd in contact komen met jouw energiegevers, passie en talent. We gaan samen op pad naar plekken met uitzicht die jou rust, inspiratie en inzicht geven.

Afhankelijk van welke vorm begeleiding je kiest, kan fysieke gesteldheid of leeftijd mogelijk een rol spelen. We bieden namelijk op drie manieren aandacht:

De basis van onze gesprekken is vertrouwen, een goed luisterend oor en het ontvangen van gerichte vragen waarbij ik waar nodig confronteer. Ik houd je een spiegel voor. Je kan rekenen op helder inzicht op jouw werkelijke gedrag, emoties en gedachten. Ik kan je garanderen dat er inzichten gaan komen die je niet verwacht had en die te interessant zijn om geen aandacht te geven. Hier zitten vaak de grootste doorbraken.

Als gids begeleid ik je door een deels onbekend gebied. We kunnen van de gebaande paden gaan en ontdekken wat we daar tegenkomen. Onbekend is vaak onbemind, maar je komt om te groeien, te ontwikkelen, te leren en zelf weer de regie te pakken.

1-OP-1 AANDACHT

Vanuit mijn privépraktijk in Rotterdam is het mogelijk om op drie manieren 1 op 1 Aandacht te krijgen. Om jouw hulpvraag goed beantwoord te krijgen, werken we in modules.

1-OP-1 AANDACHT BIJ HET KAMPVUUR

De vlam van Vuur staat symbool voor Levenskracht. Combineer dat met het inspirerende landgoed van Vidaa en je hebt gegarandeerd een setting voor unieke ontwikkeling.

Met het kampvuur als middelpunt, op een privé eiland en midden in de natuur, ligt de unieke plek voor jou klaar om aan jezelf te werken. Met inspiratie uit de natuur en de magische sfeer van het kampvuur wordt je geholpen om je leven of carrière op het juist spoor te brengen.

De module bestaat uit 1 intakegesprek en 5 coaching / counseling gesprekken in de natuur inclusief kampvuur en drankje. De coaching / counseling gesprekken duren 1,5 uur. Het intakegesprek duurt 1 uur. De kosten zijn in totaal € 959,00 (vrijgesteld van BTW). Per module rekenen we af. Het kennismakingsgesprek is gratis en geheel vrijblijvend.

1-OP-1 AANDACHT WANDELEN

Samen vijf keer 1 tot 1,5 uur wandelen naar jouw doel. Het voordeel van wandelen is dat het goed is voor zowel de fysieke als mentale conditie en er meer focus, veerkracht en zelfvertrouwen wordt opgebouwd. Je wandelt in de poldernatuur van recreatiegebied Rotta, een rustgevende en verrassende omgeving. Dit zorgt ervoor dat onze gesprekken meer aandacht en diepgang krijgen. Op jouw manier jezelf OntMoeten.

De module bestaat uit 1 intakegesprek in mijn praktijkruimte, 4 coaching / counseling gesprekken in de natuur en 1 afrondingsgesprek op een plek naar keuze. De coaching / counseling gesprekken en het afrondingsgesprek duren 1,5 uur. Het intakegesprek duurt 1 uur. De kosten zijn in totaal € 595,00 (vrijgesteld van BTW). Per gesprek rekenen we samen af. Het kennismakingsgesprek is gratis en geheel vrijblijvend.

1-OP-1 AANDACHT IN MIJN PRAKTIJK

Houd jij van meer privacy en geef je de voorkeur aan een rustige ruimte, dan kunnen we op comfortabele stoelen in mijn warme praktijk onze gesprekken voeren in alle rust. Op jouw manier jezelf OntMoeten.

De module bestaat uit 1 intakegesprek, 4 coaching / counseling gesprekken en 1 afrondingsgesprek. De coaching / counseling gesprekken en het afrondingsgesprek duren 1,5 uur. Het intakegesprek duurt 1 uur. De kosten zijn in totaal € 637,50 (vrijgesteld van BTW). Per gesprek rekenen we samen af. Het kennismakingsgesprek is gratis en geheel vrijblijvend.

Als Q4 Profiles certified partner is het bij ons ook mogelijk om de DISC vragenlijst af te nemen. Deze vragenlijst biedt extra veel inzicht in onder andere het natuurlijke – en gewenste gedrag en de hiaten daarin. Indien je de DISC onderdeel wilt laten zijn van de module zijn de kosten € 752,50 (vrijgesteld van BTW). U ontvangt daarbij ook een uitgebreide en onderbouwende rapportage.

1-OP-1 AANDACHT VIA LIVE VIDEO

CTD Counseling maakt gebruik van het platform TheONE. Via direct Live Video bellen kunnen we persoonlijk en digitaal contact hebben. Je kan je eenvoudig gratis aanmelden en de betaling gaat per minuut, waarbij de eerste minuut altijd gratis is. Ga naar www.calltheone.com of download direct de app via de App Store of Google Play. Meld je aan en zoek op “CTD Counseling” en bel me gerust op om op jouw manier jezelf te OntMoeten.

connecting the dots

SAMEN OP WEG AANDACHT

In Noorwegen gaan we samen op weg, samen die ontdekkingstocht maken. Maatwerk modules waarbij je met 1 tot 2 metgezellen laagdrempelig de natuur in gaat om maximale verdieping aan te gaan.

SAMEN OP WEG NOORWEGEN – 5 DAGEN INTENSE NATUUR

NatuurRijkLeven. De Noren weten het al héél lang. Met slechts de Natuur kan je heel Rijk Leven.

Met reeds 10 jaar lokale ervaring in Rondane Noorwegen, deel ik sinds 2018 de magische rijkdom met mensen die toe zijn aan verdiepende stilte, rust, natuur en gewoon zijn. Het intense licht, de frisse geur en wonderschone flora en fauna zorgen ervoor dat je echt tot jezelf kan komen, open kan én mag staan voor jouw gevoelens zodat je de kans krijgt om in vijf dagen van uitzicht naar inzicht te komen.

Deze omgeving staat garant voor intens voelen en tot jezelf komen. Door gebruik te maken van de natuur- en cultuurelementen neem ik je als gids mee op een levensveranderende ontdekkingstocht. Van aankomst tot vertrek ga je doorleven wat jouw essentie in het leven is.

Wil je meer weten over deze module? Neem dan nu contact met me op.

connecting the dots

MIJN KIND AANDACHT

Een van de meest actuele onderwerpen tegenwoordig is individualisering en dat kinderen steeds meer in de ban raken van technologie. Het doel is om kinderen én ouders op een speelse manier te bereiken. Laten we tijd maken voor het creatief stimuleren van het brein. Als vader van een jonge puber en door het geven van tennislessen, ervaar ik dit dagelijks zelf.

Het is van belang dat we de technologie omarmen en vooral de hechting met onze kinderen op orde houden. Daarom ben ik gestart met het schrijven van kinderboeken, waarbij ik de technologie combineer met oldskool boeken. Vanuit mijn voorliefde voor Scandinavië en de natuur, kan het ook niet anders dat deze mindset verwerkt wordt in de kinderboeken. Het doel is dat kinderen én ouders op een speelse manier Psycheleren en tijd maken voor het creatief stimuleren van het brein.

Het eerste manuscript van de kinderboekenreeks “Sigurd en de Bij-trollen” is aangeboden bij uitgeverijen. Later hopelijk veel meer hierover…