GOED CONTACT IS BELANGRIJK IN ONZE SAMENWERKING

Ik ben op de volgende manieren bereikbaar:

OVER CTD

CTD Counseling is Sander Rupke. Ik ben in 2016 de transitie aangegaan om vanuit mijn gevoelswaarden te gaan leven en werken. Een eerder motorongeval heeft mede positief bijgedragen aan het noodzakelijke inzicht. Door het weidse winterse uitzicht in het Rondane gebergte van Noorwegen kreeg ik het definitieve inzicht.

Na jarenlange ervaring en ontwikkeling in de financiële dienstverlening, ben ik tot de conclusie gekomen dat het begeleiden van vastgelopen (jong) volwassenen, pubers en langdurig zieke medewerkers echt mijn passie is. De manier waarop ik deze begeleiding wil doen, paste niet in de organisatiecontext- en cultuur van mijn toenmalige werkgever. Om vastgelopen (jong) volwassenen, pubers en langdurig zieke medewerkers te kunnen en mogen begeleiden, was er een flinke transitie in kennis, branche maar ook in mijn privéleven nodig. Het opnieuw beginnen betekende een financiële aanpassing (minimaliseren), een andere manier van werken en leven, stevig omscholen en talloze keren solliciteren. Mijn veerkracht is meermaals op de proef gesteld.

De transitie is onder andere vormgegeven door het omscholen via HBO Arbeidsorganisatiepsychologie (propedeuse), HBO Vitaliteitscoaching, Masterclass Vernieuwend Integraal Coachen en SNRO HBO Psychosociaal Counselor (i.o). Na 97 keer solliciteren in een jaar mocht ik eindelijk met m’n “voeten in de klei” bij Active Health Group. Een adviesorganisatie op het snijvlak van mens, arbeid, gezondheid en organisatie, die reeds meer dan een decennium zelfsturing, empowerment en gedragsverandering van het individu faciliteert. Binnen deze groep heb ik kennis mogen maken met de ARBO branche. Van daaruit heb ik meerdere rollen als planner, coördinator, projectleider / ad interimmanager keuringen, preventie & gezondheidsmanagement volbracht. Inmiddels mag ik vanuit loondienst al bijna twee jaar met veel plezier en toewijding (langdurig zieke) medewerkers begeleiden op alle vlakken van re-integratie, employability en preventie (veerkracht).

Ik focus me met de module 1-op-1 Aandacht primair op de particuliere markt. De module Samen op Weg Aandacht kan zowel particulier als zakelijk worden afgenomen.

Binnenkort (begin 2021) zal ik de opleiding SNRO HBO Psychosociaal Counselor succesvol afronden. Hiermee ontvang ik een zorgverlenersnummer (AGB Code). CTD Counseling wordt dan tevens toegelaten tot de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG). Op deze manier kunnen particulieren bij meerdere zorgorganisaties een (groot) deel van de kosten vergoed krijgen. Bedrijven en organisaties kunnen de kosten opvoeren als bedrijfskosten.

connecting the dots